Home         Home         Home         Home         Home         Home          Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 
Over de vereniging
 

De tennisclub SLTC, opgericht in 1911, is een vereniging met open structuur. Zij staat ingeschreven bij de KvK en bij de KNLTB. De SLTC heeft het predicaat Koninklijke Onderscheiding verkregen omdat zij 100 jaar tennisvereniging is in Sliedrecht. Zij is de oudste sportclub is Sliedrecht. De SLTC heeft een dagelijks bestuur plus het bestuur in groter verband met diverse commissies. Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum is er een fotoboek uitgegeven, wat tevens hier in pdf te downloaden is.

VISIE EN DOELSTELLING
Algemene definitie:  wij zijn een tennisvereniging, Sliedrecht waardig. Een tennisclub waar iedereen van harte welkom is. Wij zijn al jaren een echte volksclub en zijn er trots op dit te mogen uitstralen middels tal van activiteiten, contributieaanbiedingen en evenementen. De SLTC wil het tennis voor iedereen en vooral voor de jeugd toegankelijker maken.

De SLTC stelt zich ten doel zowel de recreatieve als ook de prestatieve spelers aangenaam tennisplezier te bezorgen. De SLTC geeft in haar visie en doelstelling invulling aan de sportmissie van de gemeente Sliedrecht en is daarmee volledig coherent aan het sportbeleid van de gemeente.

Meer concreet stelt de SLTC zich als doel binnen 2 jaar het aantal jeugdspelers te verdubbelen en het aantal gastjeugdspelers middels jaarlijks terug kerende evenementen binnen 2 jaar te vergroten naar 500 deelnemers.

Middels toenemende activiteiten specifiek gericht op seniorspelers  hoopt de SLTC in die periode het aantal contribuanten en gastspelers te verhogen met 25%.

Goede tennisbanen die gedurende 4 seizoenen zijn te gebruiken zijn een ‘must’.

     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support