Club van 50

Hangt jouw logo straks op dit bord?

Steun jij de vereniging?

De Club van 50 bestaat uit leden en oud-leden, die SLTC een warm hart toedragen. Het doel van de Club van 50 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra (bovenop de begroting) faciliteiten voor de tennisvereniging te kunnen realiseren of extra activiteiten binnen de Club te ondersteunen, bevorderen en te stimuleren.

Hiermee geven zij SLTC wat meer financiële armslag. Met andere woorden, heel SLTC profiteert van de opbrengsten van de Club van 50. Voor het bedrag van € 50,00 per jaar (of een veelvoud daarvan) word je lid van deze Club. Lidmaatschap duurt minimaal 1 jaar.

Wat betekent het voor jou om lid te zijn van de Club van 50?

Je steunt SLTC, je bent een vriend van SLTC, je krijgt een vermelding op het bord van de Club van 50 in de kantine en op de SLTC website. Je wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50 en je ontvangt natuurlijk eeuwige roem!!

Vragen?

Als je een vraag hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te woord te staan, maar omdat we natuurlijk ook veel op de tennisbaan te vinden zijn is het voor ons niet altijd mogelijk om direct te reageren. Als je onderstaand formulier invult, dan nemen wij snel contact met je op!