Vrijwilligerswerk

Zonder vrijwilligers geen club!

Help je mee?

Geen vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook onze club niet en daarom hebben wij jouw hulp hard nodig.

Met elkaar zorgen we ervoor dat ons park en de kantine er verzorgd uit zien. Als senior lid ben je verplicht jaarlijks drie vrijwilligersdiensten te draaien. Je kan hier zelf kiezen uit: parkdienst, schoonmaken van de kantine of deelnemen aan de klusploeg. Uiteraard afhankelijk waar behoefte aan is.

Mocht je niet in de gelegenheid of niet bereid zijn om vrijwilligerswerk voor de club te doen, dan is het mogelijk om deze af te kopen voor € 75,00 per jaar. Dit moet je dan in januari doorgeven aan de ledenadministratie. Je ontvangt enige tijd later hier een factuur voor.

Naast de verplichte diensten zijn we ook altijd op zoek naar vrijwilligers die bij willen dragen aan een van onze commissies. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via leden@sltc.nl.

Vragen?

Als je een vraag hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te woord te staan, maar omdat we natuurlijk ook veel op de tennisbaan te vinden zijn is het voor ons niet altijd mogelijk om direct te reageren. Als je onderstaand formulier invult, dan nemen wij snel contact met je op!